28 Ιουνίου 2015

Άριστη η συνεργασία Φιλαρμονικής και Χορωδίας Τρίπολης!



Άριστο ήταν το αποτέλεσμα της συνεργασίας του παιδικού τμήματος της Χορωδίας Τρίπολης και της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης στην κοινή εμφάνισή τους στο Μαλλιαροπούλιο Θέατρο (Σάββατο 27/6/2015) στα πλαίσια του Φεστιβάλ Πελοποννήσου 2015. 

 Οι μελωδικές φωνές των παιδιών υπό την διδασκαλία του μαέστρου Διονύση Καραφωτιά, ενώθηκαν αρμονικά με τη μουσική της Φιλαρμονικής χάρις στην άρτια ενοργάνωση-διασκευή των τραγουδιών που επιμελήθηκε ο μαέστρος της Σωτήρης Κωστούρος.

Ακολούθησαν έντεχνα ακούσματα με την εξαιρετική ερμηνεία του Γεωργίου Αργυρόπουλου, τον οποίο και τίμησε η Φιλαρμονική για την προσφορά του και τη μεταξύ τους συνεργασία.




















* Η χορωδία Τρίπολης ιδρύθηκε, ως μικτό τμήμα το Μάρτη του 1985 από ομάδα Τριπολιτών φίλων της πολυφωνικής μουσικής, με σκοπό την προαγωγή του χορωδιακού τραγουδιού αλλά και γενικότερα της πολιτιστικής και καλλιτεχνικής κίνησης της Τρίπολης και του ευρύτερου χώρου. 

* Η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης είναι μια από τις πρώτες φιλαρμονικές που ιδρύθηκαν στην Ελλάδα, το 1893 ως φιλαρμονική εταιρεία. Το 1952-53 γίνεται δημοτική. Έχει στο ενεργητικό της πάμπολες συναυλίες, συνεργασίες με άλλες φιλαρμονικές καθώς και συμμετοχές σε διεθνή φεστιβάλ φιλαρμονικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου